یکشنبه, ۷ مرداد ۱۴۰۳ /
120673
۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۸:۳۲

محسن گفت مخالفان نظام از استدلال‌های مصباح یزدی بهره می‌برند

«امروز عملاً سخنگوی انقلاب و جناح وفادار به نظام، افرادی مثل آقای [محمدتقی]مصباح [یزدی]و… هستند و با توجه به افکار و استدلال‌های آنها، مخالفان نظام خیلی‌بهره می‌برند و لازم است، افکار منطقی انقلاب مطرح شود. مشکلات کار را از لحاظ اشکالات مراکز اطلاع‌رسانی و رسانه‌ها و نیز تنگ‌نظری افراطی‌ها، در مطرح‌شدن افکار اسلامی، توضیح دادم.»



اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام در روزنوشت خاطرات یکم مرداد ماه ۱۳۸۰ خود به گفت‌گویی که با پسرش محسن، سرپرست وقت دفتر ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام داشته اشاره کرده است.
بنا بر روایت انتخاب او نوشته است:
دکتر [علیرضا] مرندی و دکتر [محمدحسین] نیکنام آمدند. درخواست کردند که اجلاس پزشکان مسلمان مقیم آمریکا را افتتاح کنم. صدها پزشک مسلمان، عمدتاً پاکستانی و عرب و تعدادی هم ایرانی، جمعیتی دارند و دوسالانه، در یک کشور اسلامی جلسه دارند و این بار با خانواده‌ها به ایران آمده‌اند. سه روز اجلاس دارند و بیشتر مسایل علمی مطرح است.
آقای [عبدالمجید] معادیخواه، [رییس بنیاد تاریخ انقلاب]، همراه محسن، [سرپرست دفتر ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام] آمد. پیشنهاد شرکت در گفتمان با نُخبگان را پیگیری‌کرد. استدلال او این است که امروز عملاً سخنگوی انقلاب و جناح وفادار به نظام، افرادی مثل آقای [محمدتقی] مصباح [یزدی] و… هستند و با توجه به افکار و استدلال‌های آن‌ها، مخالفان نظام خیلی‌بهره می‌برند و لازم است، افکار منطقی انقلاب مطرح شود. مشکلات کار را از لحاظ اشکالات مراکز اطلاع‌رسانی و رسانه‌ها و نیز تنگ‌نظری افراطی‌ها، در مطرح‌شدن افکار اسلامی، توضیح دادم.
بامداد امروز، عبدالرحمان وحید، رییس‌جمهور اندونزی، بعد از هفته‌ها تردید، وضع فوق‌العاده اعلام کرد و مجلس را منحل نمود، ولی مجلس و ارتش و پلیس و دادگاه عالی، حکم او را غیرقانونی خواندند و پارلمان، تحت حمایت پلیس و ارتش، جلسه تشکیل داد؛ وحید را عزل‌کرد و خانم مگاواتی‌سوکارنو را که معاون اوست، به عنوان رییس‌جمهور انتخاب کرد. قبلاً از لحاظ قانونی، بایستی سوکارنو انتخاب می‌شد، ولی علمای دینی با انتخاب آن به ریاست‌جمهوری مخالفت کردند. وحید در رأس محفل علمای دینی بود.
در ایتالیا اعلام شد که در جریان تظاهرات مردم، علیه اجلاس گروه هشت، بیش از ۵۰۰ نفر مجروح و ۵۰ میلیون دلار خسارت وارد شده و معلوم شد، سران هشت کشور صنعتی، روحیه خود را باخته‌اند و تصمیم گرفته‌اند که اجلاس بعدی را در منطقه دورافتاده کوهستانی کانادا برقرارکنند. کنفرانس آب و هوا در بُن [آلمان] هم امروز با تأکید بر پیمان کیوتو، به اتفاق آرا مصوبه‌ای صادر کردند. آمریکا از پیمان [زیست‌محیطی] کیوتو بیرون رفته و عملاً پیمان را بی‌خاصیت کرده است؛ چون به تنهایی به اندازه ده‌ها کشور، گازگلخانه‌ای تولید می‌کند.

منبع : fararu.com
منبع خبر «» است و اخبار سیاسی ایران از رسانه‌های خبری در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 120673 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09352222675  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه اخبار سیاسی ایران از رسانه‌های خبری مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
اسپوتنیک 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
ایسنا 56 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
ایسنا 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
ایسنا 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
ایسنا 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
ایسنا 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
ایسنا 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
ایسنا 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
ایسنا 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
ایسنا 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
ایسنا 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
ایسنا 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
ایسنا 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
ایسنا 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]