جمعه, ۲۳ شهریور ۱۴۰۳ /
140624
۲۱ شهریور ۱۴۰۳ - ۱:۲۸

محمدبیگی: بسته‌های متنوع بیمه‌ای درمان ناباروری باید تدوین شود

نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تدوین بسته‌های متنوع بیمه‌ای درمان ناباروری، گسترش مراکز سطح دو و سه درمان ناباروری بر اساس قانون باید در دستور کار قرار گیرد.



به گزارش ایسنا، فاطمه محمدبیگی نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در آیین افتتاحیه «نشست کشوری سلامت مادران و جوانی جمعیت» که صبح امروز، سه‌شنبه، ۲۰ شهریور ماه در مرکز قلب و عروق شهید رجایی برگزار شد، اظهار کرد: متخصصان زنان، نقش مهمی در اجرای قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» دارند. بررسی‌ها بیانگر این است «پزشکان متخصص زنان» نقش موثری در فرهنگ‌سازی بهداشتی دارند؛ با توجه به نقش پزشکان متخصص حوزه زنان، وزارت بهداشت باید این موضوع را در کانون توجه قرار دهد. نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارت بهداشت بر اساس قانون جوانی جمعیت مکلف به افزایش ۵ درصدی زایمان طبیعی به صورت سالیانه است، خاطرنشان کرد: بررسی‌ها بیانگر این است که میزان سزارین در دو استان گیلان و مازندران حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد است و این استان‌ها کمترین میزان ولادت را در کشور دارند. به نظر می‌رسد هشدار اضمحلال جمعیتی در این دو استان به صدا درآمده است. همچنین خوشایندسازی زایمان طبیعی باید در دستور کار باشد.

نماینده قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارت بهداشت بر اساس قانون جوانی جمعیت مکلف به تدوین بسته‌های متنوع بیمه‌ای است، افزود: تدوین بسته‌های متنوع بیمه‌ای درمان ناباروری، گسترش مراکز سطح دو و سه درمان ناباروری بر اساس قانون باید در دستور کار قرار گیرد.

وی ادامه داد: باز هم تاکید می‌کنم وزارت بهداشت مکلف به افزایش ۵ درصدی زایمان طبیعی به صورت سالانه است اما توفیقی در این زمینه حاصل نشده است. به منظور تحقق افزایش ۵ درصدی زایمان طبیعی، مجلس و دولت با تصویب قوانین و افزایش مراکز زایمان ایمن، تقویت نظام مامایی و به ورزی کشور می‌توانند نسبت به افزایش زایمان طبیعی اقدام کنند.

این نماینده مجلس گفت: جمعیت نباید به هر طریقی افزایش یابد؛ می‌بایست رفع موانع فرزندآوری و ارتقای سلامت مادر و کودک و تامین سلامت نوزادان در کانون توجه قرار گیرد. در حال حاضر با مسائلی مانند اجرای بسته ویژه مادر و کودک، ترویج تغدیه با شیر مادر با مشکل مواجه هستیم. رایگان کردن خدمات بارداری تا ۴۲ روز پس از زایمان در بیمارستان‌های دولتی، خواسته مجلس شورای اسلامی از وزارت بهداشت محسوب می‌شود.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ارائه مشاوره قبل، و پس از ازدواج بر عهده وزارت بهداشت است، اظهار کرد: به روز و الکترونیک‌ شدن سامانه باروری یک امر ضروری است. تا زمانی که سامانه باروری به روز و الکترونیک نشود، نمی‌توان رصد خوبی از وضعیت جمعیت کشور داشت.

محمدبیگی با اشاره به تکریم مادری و اهمیت این مولفه اظهار کرد: تغییر محتوا موجود و تدوین محتوای جدید برای تکریم مادری، همسری و خانواده خوشبخت باید در دستور کار قرار گیرد.

این نماینده مجلس در ارتباط با دسترسی آسان زنان به مراکز درمانی توضیح داد: حق دسترسی زنان به درمانگر هم‌جنس و حق انتخاب این موضوع در تمام دنیا وجود دارد اما شکایات متعددی در ارتباط با عدم اجرای قانون انطباق با موازین شرعی و عدم دسترسی به پزشک همجنس ثبت شده است.

انتهای پیام

منبع : www.isna.ir
منبع خبر «» است و اخبار سیاسی ایران از رسانه‌های خبری در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 140624 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09352222675  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه اخبار سیاسی ایران از رسانه‌های خبری مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
ایلنا 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
ایلنا 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
ایلنا 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
ایسنا 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
مشرق 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
مشرق 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
ایلنا 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
ایلنا 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
ایلنا 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
ایلنا 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
ایلنا 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
ایسنا 4 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
ایسنا 4 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
ایسنا 4 ساعت پيش [ 0 بازدید ]