به گزارش ایسنا، غلامعلی حداد عادل در نشست بانوان شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی، بیان کرد: بیش از ۱۰۰ روز است که مردم مسلمان و قهرمان فلسطین به جرم دفاع از سرزمین خود زیر باران بمب و موشک هستند. نقش زنان در این مقاومت، بسیار شکوهمند و افتخار آمیز است، اما رسانه های جهان نمی خواهند ببینند و نمی خواهند آن را نشان دهند. ما نباید اجازه دهیم که اخبار فلسطین عادی شود. مثلا بشنوین دیروز بیش از ۱۶۰ نفر در فلسطین شهید شدند. دنیا روزهای سختی را می گذراند. آنچه در این ۱۰۰ روز بر مردم فلسطین گذشت مانع شرمساری انسان است. باعث سرافکندکی انسان است که با همه ادعاها نتیجه این شده عده ای بیایند خانه و سرزمین مردم را غصب کنند و آنهایی که می خواهند از سرزمین خود دفاع کنند، تروریست نامیده شوند.
وی در ادامه اظهار کرد: موضوع جلسه ما حضور بانوان در عرصه اجتماعی و سیاسی است. در دوران تجدد یعنی حدود ۱۵۰ سال پیش که جامعه ما با تمدن غرب آشنا شد، بنده از تجدد به جای مدرنیته به کار می برم، تمدن غربی چند کلیدواژه برای نفوذ در جامعه ایران و جهان اسلام داشت. یکی از اینها پیشرفت در علم بود. می گفتند دنیای غرب در علم پیشرفت کرده و شما عقب مانده اید. یکی هم پیشرفت در صنعت و فناوری بود که غرب به آن می نازید. می گفتند دنیای غرب دنیای قانونمندی و مردم سالاری و آزادی است. می گفتند شرق عالم استبداد است. در میان این کلیدواژه ها که عرضه می کردند، یکی جایگاه زن در اروپا و غرب بود.
رئیس شورای ایتلاف نیروهای انقلاب تصریح کرد: آن هایی که ایرانیان را به غرب دعوت می کردند می گفتند وضع زنان را در جامعه خود ببینید اما برید زنان اروپا را ببینید در چه حوزه هایی پیشرفت کردند. موضوع زن از اواسط دوره قاجار تا به امروز در دستور کار ما و دنیای غرب است. جهان اسلام در برابر چالشی قرار گرفته است در موضوع زن. نتیجه این در دوران قبل انقلاب در جامعه محسوس بود. از میان همه خصوصیاتی که برای زنان قائل بودند و الگویی که تصویر می کردند، آنچه مشهود بود آزادی زن بود. آزادی به معنای بی حجابی، برهنگی و رعایت نکردن ارزش های جامعه دینی بود. از کل وعده های علمی و پیشرفت، عمدتا این وارد شد. در فیلم های سینمایی زن به عنوان کالایی برای گرم کردن گیشه بود تا فیلم ها را پرفروش کند.
وی در ادامه تاکید کرد: نگاه غالب به زن یک موجودی بود که باید از آن استفاده ابزاری شود برای رونق سرمایه داری. با انقلاب اسلامی می خواهیم الگوی تازه ای بر اساس معارف اسلامی ارائه کنیم که نه به معنای بازگشت به زن ایرانی قبل از دوره تجدد و نه به معنای الگویی که تمدن غربی خواسته به ما تحمیل کند. امام (ره) در پاریس با دانشجویان مسلمان ایرانی جلساتی داشت. در آن زمان خبرنگارانی که مکرر به سراغ امام (ره) می رفتند یکی از سوالات آنان در خصوص وضع زنان بود. یکی از خبرنگار زن برجسته آن دوران رفته بود از امام (ره) همین سوال را کرده بود. یک خبرنگار کیهان قبل انقلاب هم از ایران رفته بود. کاملا راجب زنان حساس بودند. امام (ره) با رفتارش نشان داد چه نظری راجب زنان دارد. بالاترین پیام نظری که امام نسبت به نظر انقلاب در خصوص زنان داد زمانی بود که خانم دباغ را به مسکو اعزام کرد. به اندازه ۱۰۰ کتاب و سخنرانی حرف داشت. امام یک فیلسوف و عارف بزرگ بود. بنده که دانشجو فلسفه بودم حساس بودم در بین کلمات امام برخاسته از جنبه فلسفی شخصیت امام (ره) است. پیامی که امام به گورباچوف داد از نظر فلسفی بسیار عمیق بود.
وی افزود: در آن پیام امام (ره) گفت من صدای شکست استخوان های مارکسیست ها را می شنوم. امام این ماموریت مهم را به دست دو سه نفر سپرد؛ یکی از آن ها این خانم بود. این خانم انقلابی، زندانی و شکنجه دیده بود. بنده شرح وقایع زندان خانم دباغ را شنیدم. این خانم بعد انقلاب فرمانده سپاه همدان بود. بعد در عرصه سیاست و فعالیت های اجتماعی نقش داشت. در عین حال یک همسر و یک مادر بود. این زن را امام (ره) فرستاد تا نشان دهد نظر انقلاب نسبت به زنان چیست. مقام معظم رهبری نیز به هر مناسبتی بر الگوی جدیدی که انقلاب می خواهد از زن مسلمان ارائه کند، اشاره دارد. در خانواده ایشان دختران ایشان تحصیل کرده بوده و در هیچ کاری دخالت ندارند، اما از نظر اجتماعی خانه نشین نیستند. مدیریت خانه به معنی خانه نشینی و دور از فعالیت اجتماعی و سیاسی بودن نیست. زن هم باید خانه را مدیریت کند و هم در اجتماع حضور فعال داشته باشد. رهبری به هر مناسبتی این الگو را ترسیم کردند. این الگو دارد در جامعه ما جا می افتد.
وی افزود: بعد از انقلاب شاهد حضور باشکوه دانشجویان دختر متدین و انقلابی در صحنه بودیم.
ادامه دارد …
انتهای پیام